shadow_left
Logo
Shadow_R

Език-Language

Who is here?

Log in


Lost Password?
No account yet? Register
 
 

Polls

Да бъде ли мандатна длъжността на училищния директор?
 
 
Плащане за 24 Май?
Written by Admin   
Saturday, 26 April 2008
Активно изображение     
       

 

       Ще получат ли учителите допълнителното плащане за 24 Май, след като ЗНП е променен, а наредбата за това плащане отменена? Този често задаван въпрос има отговор: Да, при определени условия. Първият аргумент е, че тези средства са заложени в ЕРС и те трябва да се получат. Ако това плащане е заложено като текст в КТД на училищно или общинско ниво, то Директора е задължен да го направи. Такъв е примера за община Пловдив, където основанието за плащане е визирано в общинския КТД. И тъй като много учебни заведения започнаха преговори за КТД, наложително е този текст да бъде договорен, за да могат тези съществуващи средсва да бъдат усвоени .

     

 

 
Стартират преговори за КТД
Written by Admin   
Tuesday, 22 April 2008

 

 
Активно изображение     
       

       Днес 22.04.08  в МОН  стартираха преговори за новия КТД в отрасъл "Средно образование". От страна на МОН присъстваха Министър Вълчев, зам. Министър Атанасов. Синдикатите бяха представени от председателя на СО към КТ "Подкрепа" - инж. Крумов, председателя на НУС към КНСБ Томов  и зам. Председателя на СБУ към КНСБ Вълков. Директорите бяха представени от всички свои структури, но асоциацията на частните училища отказа да бъде страна по този КТД. Беше излъчена работна група, която трябва да заседава в продължение на месец, след което общия проект да бъде готов за подписване от всички страни. Мистър Вълчев заяви, че това трябва да стане до 22.05.2008г.

 
Споразумение
Written by Admin   
Tuesday, 15 April 2008

Споразумение между Българските Синдикати и Trade Union Congress /Английския Конгрес на Профсъюзите/

 

Read more...
 
7-ма редовна конференция!
Written by Admin   
Monday, 04 June 2007

Регионален синдикат Образование към КТ "Подкрепа" на 21.06.2007 г. ще проведе 7-ма поредна конференция, която ще се състои в новотел "Пловдив" от 14.00 часа.

 
Всичко на български
Written by Fallen Angel   
Monday, 09 August 2004
Джумла! България Ви предлага незаменима и безплатна помощ, ако решите Вашия сайт да бъде изграден на Джумла! Посетете ни и се обърнете към нас ако имате нужда от помощ.
 
<< Start < Prev 61 62 63 Next > End >>

Results 683 - 687 of 687